familieviralvita

Mamă însărcinată în luna a 8-a salvează de la înec un băiat de 11 ani

Stephanie Sweldberg, o mamă însărcinată în luna a opta din statul american Minnesota, își învăța gemenii de 3 ani să înoate în lac, la Crystal Beach Park în Burnsville, când a auzit strigătul de ajutor al unei femei.

Atunci a observat că unul dintre copiii din apă, un băiat în jur de 10-11 ani, părea că nu știe să înoate și era în evidentă dificultate de a se menține la suprafață.  În pofida strigătelor de ajutor ale femeii nimeni nu a reacționat, deși era multă lume în zonă. Stephanie, fost salvamar, și-a lăsat copiii în grija surorii sale și a înotat spre băiatul care se îneca aflat la 20 m distanță de ea reușind să-l aducă la mal în siguranță.

Soții Sweldberg participă la Sfânta Liturghie în fiecare duminică, însă pe 21 iulie în ultimul moment au decis să urmărească slujba online pentru a putea petrece ziua împreună cu copiii la lac, decizie care practic a salvat viața unui băiat de 11 ani. Mama copilului salvat a spus că mai pierduse recent un membru al familiei din cauza înecului. Cu toate acestea, băiatul de 11 ani înota nesupravegheat, deși luase doar 3 lecții de înot. 

Stephanie spune că pentru ea siguranța copiilor în apă este foarte importantă. De aceea își învață de mici copiii să înoate și să aibă un comportament în apă care să le asigure siguranța. Aceasta a dezvăluit că la vârsta de 6 ani a asistat la înecul unei fetițe de 3 ani, eveniment care a marcat-o pentru toată viața.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit statisticilor Centrului de Prevenire și control al Bolilor din SUA principala cauză de deces la copiii între 1 și 14 ani este înecul. Trei copii mor zilnic în SUA din cauza înecului. Pe lângă băieții gemeni de 3 ani, Aiden și Declan, Nick și Stephanie Sweldberg vor avea din luna septembrie și o fetiță.

Swedberg and her husband, Nick, are expecting a baby girl in September.
Sursă: today.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button