familieviralvita

Suferință alinată prin joacă. Fundația Tim Tebow inaugurează al 10-lea loc de joacă într-un spital pediatric

Fundația jucătorului american de baseball Tim Tebow a inaugurat recent cel de al 10-lea loc de joacă pentru copii deschis într-un spital pediatric. ”Timmy’s Playroom” („Camera de joacă a lui Timmy”) este o inițiativă menită să îi facă pe copiii din spitale să uite de problemele de sănătate și să se bucure de viață. Fiecare spațiu de joacă are un mic teren fotbal, vestiare, mese pentru arte și meserii, jucării, jocuri video interactive, televizoare cu plasmă.

Misiunea fundației este de a aduce credință, speranță și dragoste micilor pacienți și familiilor lor prin crearea unui loc în care copiii se pot vindeca într-un mod unic. În fiecare loc de joacă este afișat și pasajul favorit din Biblie al lui Tim Telbow (Filipeni 4:13): „Pot totul în Cristos, Care mă întărește.”

The Tim Tebow Foundation opened its 10th "Timmy's Playroom" to help children in the hospital have a place to just be a kid.
Photo/foxnews
Sursă: foxnews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button