familievalorile familiei

„Tati! Tati!” Cel mai frumos premiu după ce Novak Djokovic a câștigat al patrulea trofeu la Wimbledon

Duminică, 15 iulie 2018, după ce a câștigat pentru a patra oară trofeul de la Wimbledon, Novak Djokovic a primit și alt premiu, mai frumos: din tribune, fiul său, Stefan, îl urmărea împreună cu Jelena, soția tenismenului. La sfârșitul meciului, când câștigătorul s-a îndreptat spre interviul oficial acordat pe teren la final de partidă, din tribune s-a auzit un glăscior entuziasmat:

Tati! Tati!

Stefan Djokovic a declara emoționat că este pentru prima dată în viața sa când cineva îl strigă astfel din tribune.

Stefan, în vârstă de 3 ani, s-a născut la 21 octombrie 2014 și în 2015, când Djokovic a câștigat același trofeu, băiețelul avea abia opt luni de viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tenismenul le-a declarat ulterior jurnaliștilor:

E greu să compar victoria și trofeul din acest an cu celelalte trei de la Wimbledon, toate au fost speciale. Dar, dacă ar fi să aleg una, aș ezita între prima și cea de anul acesta, când și fiul meu a asistat la ceremonia de premiere, ceea ce a făcut-o foarte specială.

Îmi imaginam acest moment, când el urma să poată sta în tribună, bucurându-se împreună cu soția mea. Este greu de descris. Nu l-am mai avut până acum alături de mine în tribune. Chiar speram ca organizatorii de la Wimbledon să-i permită prezența, pentru că acum cred că poate sta cuminte pentru vreo 30 minute. Cel puțin așa cred…

Sursa: ATP


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button