miracolul vieţiiviralvita

VIDEO emoționant: Davi, „bebelușul miracol”, născut prematur la doar 4 luni

Un videoclip emoționant despre Davi, „bebelușul miracol”. S-a fost născut prematur la doar 4 luni, cântărind doar 645 grame și având o lungime de 28 cm. După unsprezece zile de la naștere a suferit o operație pe inimă, iar în a 75-a zi o operație de retină. În patru luni deja avusese două operații de hernie. A stat intubat 91 de zile, i s-au făcut 16 transfuzii de sânge, a ajuns până la greutatea de 540 de grame. În cele din urmă a ieșit din spital la data de 1 august 2008.

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button