miracolul vieţii

Copilașul Matei / Miracolul vieții

copil_mic

Sursă: Doxologia

Anul trecut o doctoriță ginecolog mi-a povestit următoarea minune:

– A venit la mine un preot cu soția lui care era însărcinată în primele luni, ca să-i fac un control. I-am făcut o radiografie și am văzut că pruncul aproape nu avea creier și în tot capul lui se aflau chisturi. L-am chemat pe preot și a văzut și el. A înțeles că după legile omenești nu există nici o șansă pentru a trăi copilul. Dar ca să nu greșesc eu, l-am trimis la alți doctori specialiști care i-au spus din start că trebuie să facă avort.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Atunci a venit din nou la mine și m-a întrebat ce aș face în locul lui. I-am spus că m-aș lăsa în voia lui Dumnezeu. Atunci el mi-a zis că se gândea la același lucru. Deci s-a dus acasă, s-a spovedit împreună cu soția lui și-au început să se roage, după cum i-a sfătuit duhovnicul.

La câteva luni au venit din nou la mine ca să îi fac radiografie și atunci să vedeți minunea lui Dumnezeu. Copilul era perfect sănătos și nu mai avea nici un chist la cap. Dispăruseră toate chisturile iar creierul era crescut normal. M-am uitat din nou cu preotul și nu-mi venea să cred.

Atunci preotul mi-a zis că după multă rugăciune a simțit că pruncul s-a făcut sănătos. Când a venit timpul nașterii, a născut un băiețel sănătos și frumos și au plecat bucuroși acasă mulțumind lui Dumnezeu și Maicii Domnului.

După câteva zile m-a sunat duhovnicul lor și m-a rugat să vin cât mai urgent până la el. M-am urcat în mașină și am plecat. Când am ajuns acolo era pregătit totul pentru botez și mi-au zis că s-au hotărât să mă pună nașă a copilului dacă vreau să-l botez. Am primit cu drag și am devenit nașa lui Matei, căci așa i-au pus numele. Iar acum Matei are patru anișori și este un copil sănătos și foarte înțelept pentru vârsta lui.

Așa și-a încheiat povestirea doctorița care este foarte credincioasă și ajută pe multe femei la naștere. Deci sper ca această minune să fie spre întărirea femeilor care sunt însărcinate și doctorii nu le dau șanse de a avea copii sănătoși.

(Monah Pimen Vlad, Povestiri duhovnicești, vol. II, Editura Axa, 2013, pp. 84-86)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button