miracolul vieţii

Cameron Diaz dezvăluie cum i-a schimbat viața alegerea de a respinge obsesiile hollywoodiene legate de tinerețe și Botox. ‘Viața începe la vârsta de 40 de ani!’

 'We're expected to defy nature': Cameron Diaz has opened up about her battle to age naturally in an Oprah interview

Cameron Diaz, actrița de 41 de ani, dezvăluie cum i-a schimbat viața alegerea de a respinge obsesiile hollywoodiene legate de tinerețe și Botox:

– aceasta afirmă că femeile ‘nu își acordă permisiunea de a îmbătrâni cu grație’

– ea recunoaște că a folosit Botox și că regretă aceste intervenții

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

– crede că femeile simt nevoia să se opună naturii

– actrița se alătură lui Sharon Stone în dezbaterea legată de discriminarea îmbătrânirii la Hollywood.

În vreme ce majoritatea actrițelor se îngrozesc de ideea vârstei de 40 de ani, Cameron Diaz are un punct de vedere diferit la împlinirea acestei vârste.

‘Sunt atât de bucuroasă’, i-a mărturisit aceasta lui Oprah într-un interviu pe postul TV OWN, adăugând că s-a trezit din somn în ziua aniversării și s-a gândit: ‘Abia acum începe viața. Asta este! E minunat.’

Actrița i-a explicat lui Oprah (60 de ani) cum a ajuns să accepte îmbătrânirea: ‘Este un proces treptat, ajungi să te cunoști, să te observi, începi să trăiești cu tine așa cum ești, pe măsură ce trece timpul.’

 Her face wasn't her own: Cameron wants to keep her own look, and she isn't afraid of wrinkles

Ar fi fost mult mai ușor pentru Cameron să urmeze calea celorlalte staruri feminine, cu ajutorul bisturiului și a celorlalte servicii de ‘ajustare’ estetică, făcând exces de Botox. Însă în urma unei ‘revigorări’ pentru filmarea peliculei ‘Something about Mary’, cu ajutorul profesionistului favorit al Hollywoodului, aceasta a realizat că nu își mai recunoaște propria față. Astfel, frumoasa blondă, în continuare una dintre cele mai bine plătite actrițe americane, a luat decizia curajoasă de a-și îngădui să îmbătrânească natural.

Ca urmare, chiar în ziua în care și-a primit cecul de 40 milioane USD pentru rolul din ‘Bad Teacher’ (2011), sumă care depășește cu mult remunerațiile pentru rolurile principale feminine și reprezintă dublul sumei primite chiar decât Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz și-a dezvăluit, în emisiunea lui Oprah Winfrey, intenția de a lupta împotriva discriminării îmbătrânirii în societate. În acest context, actrița a opinat că este o ‘nebunie’ felul în care se pune presiune pe femei pentru a ‘sfida natura’ și a arăta de 25 de ani, după ce au depășit de mult acea vârstă.

În trecut, Diaz a fost ea însăși victima acestei presiuni și regretă faptul că a apelat la Botox, pentru că tratamentul i-a modificat trăsăturile într-un fel ‘ciudat’. Aceasta a amintit că s-a supus și unei operații estetice la nas, după ce se accidentase de patru ori. De asemenea, vorbit și despre lupta sa cu acneea, în toate modalitățile la îndemână, de la machiaj la medicație.

Vorbind despre noua sa opțiune, Cameron Diaz a afirmat:

’La prima vedere s-ar crede că am eșuat dacă nu rămânem la 25 de ani pentru tot restul vieții. E ca și când sunt niște ratări personale, că e vina noastră că la vârsta de 40 de ani nu arătăm ca la 25.’

Now and then: Cameron Diaz, who  shared her Botox-free face on Friday (left), said on Monday she stopped using Botox, which may be why she looked so smooth back in May (right)

E totuși foarte probabil ca însăși hotărârea lui Cameron de a se acomoda și a evolua ca persoană cu naturalețea proprie i-a asigurat succesul la castingurile hollywoodiene. Ca exemplu, rolul profitabil din ‘Bad Teacher’ s-a bazat pe o prestație de o naturalețe cu siguranță imposibilă pentru o ‘regină a Botoxului’. Ultimul sau rol, Miss Hannigan, alături de Jamie Foxx si cu Quvenzhané Wallis ca star titular, a implicat scene de comedie similară.

În emisiunea lui Oprah Winfrey, indignată, Diaz și-a cerut scuze celor de păreri diferite, pentru că nu a putut învinge natura, confirmând opinia lui Oprah că cei mai mulți duc aceasta luptă, de a se menține într-un punct din trecut. Actrița a opinat:

‘Femeile nu permit celorlalte femei, nici măcar lor însele, să îmbătrânească cu grație. Toată lumea e în rol de judecător.’

Speaking up for the sisterhood: Cameron has joined Sharon Stone in the quest to be realistic about the ageing process

Diaz, care a lansat recent ghidul de stil de viață ‘Cartea corpului’, a oferit acest interviu la câteva săptămâni după ce Sharon Stone a mărturisit public cum și-a dorit să moară din cauza unui surplus de greutate pe care l-a avut între vârsta de 20 și 30 de ani. Starul filmului ‘Basic instinct’, acum în vârstă de 55 de ani, a povestit cum plângea fără oprire când era harțuită de bărbați care o fluierau din cauza formelor ei proeminente. Într-un interviu aceasta a recunoscut cu sinceritate cum ani mai târziu a suferit o recidivă și plângând în baie lângă o sticlă de vin, și-a spus :’Nu voi ieși de aici până nu voi accepta în totalitate felul în care arăt’.

Sursă: WorldObserverOnline

********************************************************************************************************

De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viața măcar a unui copil nenăscut, pot salva viața unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfășoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donațiile se pot face în conturile:
Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button