avort

Acum 50 de ani, Carrie ar fi trebuit să fie ucisă printr-un avort; dar femeia a supraviețuit

Carrie Yvette Fischer a simțit pe pielea ei efectele avortului, și e unul dintre oamenii care pot da mărturie directă cu privire la acesta.
Femeia din orașul Colorado Springs este unul dintre oamenii care au supraviețuit unui avort. Acum cincizeci de ani, trebuia să fie ucisă în interiorul pântecelui mamei sale. Cu toate acestea, ea a supraviețuit, conform KRDO News.

Fischer a fost mutilată din cauza unor complicații intervenite la naștere, în urma unui avort nereușit. Femeia are paralizie facială, are fața deformată, și nu aude cu una dintre urechi. Carrie Yvette Fischer a depus, recent, mărturie în fața parlamentului din Texas pentru a sprijini un amendament legislativ pro-viață, alături de alți doi oameni care au supraviețuit unor avorturi – Gianna Jesen și Claire Culwell.

Povestea lui Fishcher a ajuns și în presa locală din Colorado din cauza faptului că femeia a primit ajutor de la mulți localnici, după ce a scris o postare pe Facebook. Din cauza malformațiilor pe care le are ca urmare a avortului eșuat, femeii îi era greu să își găsească un loc de muncă, în orașul unde s-a mutat recent. Așa că a scris o postare pe Facebook, unde a primit sute de like-uri și de comentarii și mulți oameni i-au sugerat diverse locuri de muncă.

Carrie Yvette Fischer este unul din cei 260 de adulți supraviețuitori ai unui avort care au intrat în legătură cu rețeaua Abortion Survivors Network (rețeaua celor care au supraviețuit avortului). Conform datelor Guvernului SUA, numărul acestor oameni este, în fapt, mai mare. Conform unor date publicate de Fox News, cel puțin 40 de copii au fost născuți vii, în urma unor avorturi eșuate, între 2016 și 2018. Datele provin din doar trei state – așadar, numărul real este probabil mult mai mare. Mulți dintre acești copii nu au supraviețuit mai mult de 24 de ore.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Între timp, democrații americani pro-avort au blocat o serie de proiecte legislative care ar fi protejat viața acestor copii. Activiștii pro-avort au spus că nu există copii care supraviețuiesc avortului, că aceștia sunt „imaginari”, și că protejarea lor nu este necesară.

Sursă: LifeNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button