miracolul vieţiiviralvita

VIDEO: A refuzat de cinci ori avortul iar acum fetița ei este o prezență încântătoare pe Internet

 

de Nancy Flanders,  LifeNews

După trei sarcini pierdute la rând, Angie Rodgers nu se aștepta ca fetița cu care era însărcinată să supraviețuiască până la naștere. Dar nu și-a pierdut speranța. Astfel că, atunci când medicii i-au spus în mod repetat să avorteze, ea s-a opus.

În luna a treia, medicii descoperiseră copilașului o formă rară de nanism. Conform National Organization for Rare Disorders, sindromul Conradi-Hünermann este o boală genetică rară, caracterizată prin malformații la nivelul scheletului, anomalii ale pielii, cataractă și statură mică. Simptomele și severitatea lor variază foarte mult de la caz la caz, această boală fiind specifică aproape în exclusivate fetițelor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit ABC News, medicul a informat-o pe mamă că fetița ar putea fi surdă iar scolioza i-ar putea afecta funcționarea plămânilor. De asemenea, doctorii i-au mai spus că probabil fetița nu va putea merge niciodată.

Când Grace Anna s-a născut prin intermediul operației de cezariană, i s-a acordat de urgență îngrijiri medicale datorită unei situații periculoase ce a survenit ca urmare a inhalării de către bebeluș propriului său meconiu (primul scaun).

Angie Rodgers declară: “Nu am văzut-o în primele 12 ore după naștere, iar când în sfârșit am văzut-o, era acoperită de cruste pe trei sferturi din suprafața corpului”. Singurele părți vizibile erau fața și partea dorsală. De-abia după 3 luni au fost îndepărtate.

Astăzi, după trei ani, Grace este o prezență adorabilă pe Internet, cântând pe Youtube pentru întreaga lume și obținând astfel peste 200.000 de like-uri pe pagina ei de Facebook. Totul a început atunci când mama ei a distribuit o înregistrare cu ea cântând The Star Spangled Banner. Grace a fost invitată să cânte în cadrul unor evenimente, printre care și în beneficiul veteranilor de război.

Vocea și chipul ei dulce au adus bucurie în sufletele a mii de oameni. Și, deși încă nu a început să meargă, mama fetiței știe că fiica ei a depășit orice obstacol ce i-a apărut până acum în cale.

Grace, o fetiță pentru care medicii au decis că nu merită să trăiască, cântă pentru inimile americanilor și a întregii lumi.

Nota LifeNews: Nancy este o mamă casnică care scrie despre calitatea de părinte, despre copiii cu necesități speciale și despre dreptul la viață. Ea este fericita mămica a două fetițe, una din ele suferind de fibroză chistică, astfel că valorifică orice moment liber pe care îl are, colectând fonduri destinate găsirii unei metode de vindecare a acestei boli. Puteți accesa blogul ei personal la www.ChronicAdmissions.com.

Traducere: Elena Jurcă

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, ne puteți scrie pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemena, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button