miracolul vieţii

O mână întinsă spre viață

Westley Wade s-a născut prematur la numai 28 de săptămâni ca urmare a unor complicații datorate pre-eclampsiei. În imagine părinților li se spune că în funcție de rezultatele testelor, copilul lor ce cântărește mai puțin de 900 de grame ar putea trece printr-o complicată operație chirurgicală la inimă. În acel moment părinții s-au uitat emoționați la copil și printre cordoanele și firele medicale, luptătorul nou-născut (avea 4 zile), băiețelul Westley, a ridicat mânuța spre părinții săi ca și cum ar fi vrut să le transmită că totul va fi în ordine cu el. Din fericire, așa a fost. Westley are acum o greutate de 4,5 Kg la vârsta de patru luni și jumătate și continuă să-i uimească pe doctori și pe părinți cu evoluția sa!

Ryan and Shannon Lim with son Westley Wade. Picture: Erin Wallis Photography

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Locația: BC Womens Hospital, Vancouver, BC

Sursa: The Atlantic

Picture: Erin Wallis Photography

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button