viralvita

O asistentă a evitat o tragedie de proporţii la un spital din Piatra Neamţ

Un încărcător de telefon lăsat în priză, nesupravegheat a provocat o stare de alertă la un spital din Piatra Neamţ după ce un cabinet medical a luat foc.

Incendiul a pornit la secţia de Diabetologie a Spitalului Judeţean Neamţ.

Un scurtcircuit la dispozitivul lăsat în priză nesupravegheat ar fi declanşat flăcările. O asistentă a spitalului a fost cea care a evitat tragedia, înainte de sosirea pompierilor. Femeia a luat extinctorul și a stins flăcările înainte ca focul să se propage la saloanele învecinate, pline cu pacienți.

Reprezentanţii unităţii sanitare confirmă faptul că instalaţia electrică din spital este extrem de veche.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În urma incendiului a fost distrus mobilierul din cabinet, dar şi mai multe documente şi consumabile medicale. O anchetă va stabili acum exact de la ce a pornit focul.

Sursă: Observator


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button