familiesarcinăviralvita

„Fiecare viață este un dar sfânt de la Dumnezeu” – Mesajul cheie al președintelui Donald Trump în discursul de lansare în cursa pentru un nou mandat la Casa albă

Lupta împotriva avortului va fi un element – cheie în campania președintelui Trump pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.

În cadrul discursului în care și-a lansat oficial candidatura, ținut în Orlando, statul Florida, în fața a 20.000 de susținători, președintele Trump și-a reiterat afirmația favorită –  „Fiecare viață este un dar sacru de la Dumnezeu” – și a criticat în termeni duri politica criminală a liderilor democrați de susținere a avortului până în momentul nașterii și a infanticidului.

„Fiecare lider democrat susține finanțarea din banii contribuabililor avortului  până în momentul nașterii prin care pruncii sunt smulși direct din pântecul mamei. Liderii democrați se opun și măsurilor de a preveni execuția copiilor după naștere. Vedeți ceea ce s-a întâmplat în Virginia.”, a declarat președintele Trump.

Donald Trump a făcut un apel la democrații din Congresul SUA să susțină Actul de Protecție a Nenăscuților Împotriva Durerii, care dacă ar fi aprobat ar limita avortul după luna 5 de sarcină, unde nu mai există niciun dublu științic că durerea este simțită de copiii nenăscuți.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea, președintele Trump și-a reînnoit apelul către Congres de a vota legislația care  înterzice avortul la termen avansat și infanticidul, legi blocate de democrați din Camera Reprezentanților, unde aceștia au majoritatea.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button