sarcină

Peste un milion de mame ajutate să-și vadă copiii nenăscuți: organizație donează 1500 ecografe clinicilor pro-viață

de Redacția Stiripentruviata.ro

Organizația caritabilă catolică Knights of Columbus a inițiat în 2009 un program de achiziționare și donare de aparate ecograf către centrele pentru femeile în criză de sarcină din SUA. În preajma Marșului pentru viață de la Washington, DC (21 ianuarie 2022), a fost donat aparatul cu numărul 1500. Organizația estimează că peste un milion de mame din SUA au fost ajutate să-și vadă pentru prima dată copiii prin intermediul acestor aparate.

Centrele pentru femei în criză de sarcină oferă evaluări ecografice gratuite, salvând nenumărați copii de la avort. La un astfel de consult, femeile primesc informații cu privire la dezvoltarea sarcinii și pot vedea copilul pe ecranul aparatului. De asemenea, ele pot vedea și auzi inima copilului, care bate încă de la 16 zile de la momentul concepției.

„Knights of Columbus crede în demnitatea și valoarea fiecărei vieți umane”, a declarat președintele organizației, Patrick Kelly.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Fondatorul Knights of Columbus, Fericitul Michael McGivney, și-a dedicat întreaga viață sprijinului văduvelor și orfanilor. Noi continuăm misiunea începută de acesta, lucrând neobosit prin rugăciune și acțiuni concrete, pentru a sprijini mamele și pe copiii lor, născuți și nenăscuți”, a adăugat Patrick Kelly.

Din 2009, organizația a donat aparate ecograf către centrele pentru femeile în criză de sarcină din toate cele 50 de state ale SUA. Valoarea totală a acestora se ridică la peste 72 de milioane de dolari.

„Acum este un moment crucial pentru viață. Compasiunea, înțelegerea și sprijinul nostru generos sunt esențiale”, a spus Patrick Kelley.

Traducere de România pentru viață


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button