familie

Referendumul pentru căsătorie trebuie câștigat de către societatea civilă prin actorii ei cei mai legitimi: cultele religioase

de Bogdan Duca, Facebook

Există o tabără care nu va vota la Referendumul pentru Familie [pentru Căsătorie – n.ed.] pentru că… nu vor să valideze un demers al PSD.

Din ură față de Dragnea, se vor opune și lui Hristos.

Există și o altă tabără (și mă tem că sunt o grămadă de ierarhi în ea) care pentru Referendumul pentru Familie își pun speranța doar în PSD.

Dacă Referendumul pentru Familie va fi câștigat datorită mobilizării electorale a PSD, atunci va fi un eșec.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Referendumul pentru Familie trebuie câștigat de către societatea civilă prin actorii ei cei mai legitimi: cultele religioase.

Dacă Bisericile nu se vor mobiliza exemplar, atunci acest Referendum va fi momentul delegitimării lor.

Mingea cu Referendumul nu e la Dragnea, ci este la Patriarh. Iar dacă Referendumul va fi un eșec, nu Dragnea va trebui să deconteze eșecul, ci Patriarhul.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button