avortfotografii pro-viață​Film&Foto

Puterea unei fotografii

Recent am dat peste aceste fotografii, ale unui embrion de zece săptămâni, făcute de un student de la obstretică-ginecologie din India, pe nume Dr. Suparna Sinha, și am fost uimit de cât de frumoase sunt.

Mama, diagnosticată cu cancer de uter, suferise o operație în urma căreia atât uterul cât și copilul ei nenăscut au fost eliminați. Îmi pot doar imagina durerea pe care trebuie să o fi simțit-o pierzând acest copil, ea fiind deja mamă a șase copii.

Aceste fotografii remarcabile  înfățișează nu doar un embrion aflat într-un anumit stadiu de dezvoltare, dar sunt, de asemenea, portretul unei frumoase, unice, irepetabile persoane care, din păcate, nu a trăit foarte mult timp.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A apăra viața copiilor nenăscuți nu este pur și simplu doar o „cauză” sau o „problemă”, căci oamenii nu sunt cauze sau probleme.

Acești copii sunt ființe umane, unice și irepetabile, cu care împărțim aceeași demnitate umană și ,astfel, avem oblgația să îi apărăm.

Prelucrare după Live Action News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button