familiereligie

PS Sofronie al Oradiei încurajează românii de pretutindeni să participe la Referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie 2018

Iubiți frați și surori în Domnul, mergeți la vot!

Mergeți să votați la referendumul pentru familie, pentru definirea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie în mod clar în Constituția țării. Mergeți și faceți-vă datoria cetățenească și exprimați-vă dreptul la vot, un drept pe care l-ați dobândit. Căderea comunismului a adus și libertatea de a alege, dar libertatea trebuie dublată de responsabilitate. Avem o mare responsabilitate pentru cei care vin după noi, pentru copii și tineri. Referendumul este pentru ei, pentru a le da șansa să trăiască într-o lume binecuvântată de Dumnezeu. Gândiți-vă la ei în primul rând.

Așadar, mergeți să votați, dar este important să îi convingeți și pe cei de lângă dumneavoastră și pe cei mai de departe să meargă să își exprime dreptul la vot, ce este câștigat cu sângele martirilor de la căderea regimului comunist. Este un drept câștigat de toți cei care au rezistat ideologiei ateiste ce s-a abătut și peste țara noastră. Este un drept pe care trebuie să îl folosim, spre a arăta că suntem responsabili pentru viitorul copiilor, pentru viitorul familiei, pentru viitorul țării, pentru viitorul lumii, ca Dumnezeu să ne mai îngăduie, să ne binecuvinteze, să ne ierte și să nu Își întoarcă fața de la noi.

De aceea, mergeți și votați! Nu uitați că de votul acesta depinde ziua de mâine a copiilor și a nepoților voștri. Vom răspunde înaintea lui Dumnezeu dacă am tăcut atunci când trebuia să vorbim. Acum trebuie să vorbim. Așa că, mergeți la vot!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți și să ne ajute ca toate să se întâmple după voia Sa cea sfântă, iar nu după voia păcătoasă a oamenilor. Cu Dumnezeu înainte! Amin.

Cu părintească binecuvântare,

† Sofronie
Episcopul Oradiei
Sursa: Episcopia Ortodoxă Oradea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button