libertate de conștiință

Protopopiatul II Iaşi a organizat o campanie de donare de sânge

Protopopiatul II Iaşi a desfăşurat Campania „Donează viaţă picătură cu picătură” la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iaşi, în cadrul căreia 30 de persoane au donat sânge.

Prin această campanie, preoţii au dorit să fie alături de cei aflaţi în suferinţă, îndeplinind porunca scripturistică a iubirii şi, în acelaşi timp, să-i conştientizeze pe cei apţi de a dona sânge că gestul lor este un semn de solidaritate la care şi ei sunt chemaţi”, a declarat părintele protopop Marius-Daniel Profir.

Campania s-a desfăşurat în cadrul activităţilor din „Luna pentru viaţă”, organizate de către departamentul ProVita al Centrului Eparhial Iaşi. Acest concept a fost consacrat de susținătorii pro viață pentru a atrage atenția asupra importanței salvării, protejării și îmbunătățirii vieții din prima secundă a concepției.

Sursă: doxologia.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button