familie

Protopopiatul Iași II, campanie umanitară: „Mami a plecat la cer. Ne primiți în brațele voastre?”

Mitropolia Moldovei și Bucovinei, prin protopopiatul Iași II, desfășoară o campanie umanitară pentru patru copii, Ionela, Marian, Ana și Vasile, a căror mamă a murit de cancer.

Organizatorii campaniei „Mami a plecat la cer. Ne primiți în brațele voastre?” susțin că „nimic nu le va putea înlocui zâmbetul mamei, dar brațele noastre deschise către ei sunt un semn că dragostea are ultimul cuvânt de spus în toate”.

Persoanele care vor să ajute pot face donații în contul RO18CECEIS0130RON1014276, pot lua legătura cu Protopopiatul II Iaşi, la Sediul din str. Ion Neculce Nr. 36, sau o pot contacta pe asistentul social Alina Bădiliţă la nr. tel. 0784226557.

Sursă: Basilica

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button