familie

Propunere SURPRINZĂTOARE: Referendumul pentru căsătorie să fie organizat din nou odată cu europarlamentarele

Deputata PSD, Elvira Șarapatin, a declarat, luni, la Parlament, că din punctul său de vedere referendumul pentru familie s-ar putea repeta odată cu alegerile europarlamentare din anul 2019.

„Din punctul meu de vedere, acest referendum se poate repeta și ar fi în ordine. Da, aș susține să se repete acest referendum odată cu europarlamentarele.”

Deputata social-democrată a spus că i se pare „de neînțeles” rezultatul înregistrat la referendum și că PSD poartă o parte din vină:

„E de neînțeles oarecum. Nu îmi explic acest fenomen. Publicitatea agresivă făcută de cei de la USR și mai mulți să știți că a prins în rândul populației. Și noi suntem vinovați, ceilalți, nu a fost destul de bine…noi nu prea am făcut multă campanie de informare. Păi de ce? Pentru că, din punct de vedere politic, ni s-a interzis așa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat eu greșit, dar nu trebuia să ne asumăm politic și atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt pentru așa ceva, eu personal am fost și am informat atât cât mi-a permis timpul (…) Trebuia să ne asumăm nu politic, dar să ne asumăm o campanie foarte puternică de informare și noi membrii de partid.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Mediafax.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button