Marxism cultural

FOTO, VIDEO. Progresiștii din SUA folosesc imagini trucate pentru a declara sinistră decorarea de Crăciun de la Casa Albă

Andreea Amanda Scurtu, Stiripentruviata.ro, 6 decembrie 2017 –

În SUA, mijloacele de informare în masă progresiste au reușit să creeze fake news-ul lunii decembrie trucând imaginile cu decorația de Crăciun de la Casa Albă pentru a putea să o declare sinistră

Canalele oficiale și alte mijloace de comunicare oneste au difuzat filme și imagini de la inaugurarea decorațiunilor de Crăciun de la Casa Albă în care decorațiunile se văd în mod obișnuit, foarte albe și luminoase, cum sunt în general astfel de scene.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar media de stânga a trucat aceste imagini în cel mai grosolan mod cu putință și în ciuda răspândirii lor corecte în media și pe net. Huffington Post a editat în acest scop niște imagini de la inaugurarea de la Casa Albă, la care a alăturat scene dintr-un film animat de groază, pentru a demonstra că totul a fost „sinistru”.

Astfel, ramurile imaculate și holul inundat de lumină au fost prezentate ca pe o pădure sinistră, iar Prima Doamnă SUA ca o vrăjitoare. În realitate, rochia albă în care s-a îmbrăcat când a realizat filmul de prezentare a decorației a fost atât de adaptată la temă încât copiii prezenți la inaugurare exclamau repetat că arată „ca un înger”:

Vogue America a vorbit despre „un peisaj apocaliptic și sterp”, despre care a prezis că ar fi similar cu viitorul Americii. Agenții de știri importante nu s-au dat în lături de la a pune pe fluxul propriu imagini neprofesioniste, care contribuiau la această narațiune. De exemplu, Associated Press:

Foto: Carolyn Kaster / AP Photo

Pe decembrie, Premiul pentru Fake News l-au obținut detașat cei care strigă cel mai tare: „Fake news!”. Nimic nou, știm povestea cu hoțul care strigă: „Hoții!”.

Ar trebui să li se amintească mantra oricărui jurnalist: facts – facts – facts. Uneori, decorațiunile de Crăciun sunt doar decorațiuni de Crăciun. Iar unele lucruri – precum Crăciunul – nu ar trebui politizate.

Citește și FOTO, VIDEO. Anul acesta, scena Nașterii Pruncului Iisus și urarea „Crăciun fericit!” se întorc la Casa Albă


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button