Marxism cultural

Mihail Neamțu, soț, tată, scriitor și antreprenor: „Eu personal le spun mulțumesc acestor bărbați și femei care duc zilnic povara creșterii unor prunci sau a sprijinirii unor părinți și bunici”

13239174_10207412741971703_3549018933984369026_n
Foto: Facebook

O reacție promptă la articolul editorialistului Dan Tăpălagă de la Hotnews.ro a venit din partea lui Mihail Neamțu (foto stânga sus), fost președinte al partidului Noua Republică și unul dintre puținii politicieni care și-au asumat ferm în public poziția pro-viață și pro-familie. El a scris în cursul zilei de sâmbătă pe pagina sa de Facebook următoarele:

În loc să construim ceva temeinic împreună, ne risipim energiile – ca și Dan Tapalagă în ultimul articol – acuzându-i pe oamenii tradiției ca-ar fi reprezentanții Evului Mediu*, când fără milioanele de „fundamentaliști” n-ar exista nici copii, nici grădinițe, nici școli, nici fonduri de pensii, nici orizont spiritual.

(*Eu personal le spun „Mulțumesc!” acestor bărbați și femei care duc zilnic povara creșterii unor prunci sau a sprijinirii unor părinți și bunici, într-o țară care, tot prin marxism, și-a bătut joc de muncă, cinste și dreptate.)

Marxiștii vor să ne dezbine afirmând primatul luptei de clasă. Când n-a mai ținut povestea cu proletariatul, elevii Școlii de la Frankfurt au inventat lupta dintre majorități și minorități. Când îți pui lentila de contact a ideologiei, vezi peste tot numai persecuții și discriminări. Inventezi victime și călăi. Ești îndârjit și furibund pe baricada „progresului”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marxismul se hrănește din suspiciune, ură, divizare. Să-i răspundem arătând cu degetul spre… Cer.

 

La postarea lui Mihail Neamțu a reacționat și diplomatul Teodor Baconschi, fost ministru de externe:

baconschi

Citește și Ce i-au răspuns cititorii lui Dan Tăpăplagă, jurnalist care a afirmat: „Oferta de Evul Mediu: Este familia formata din barbat si femeie?”

Citește și Paris, 2016. Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui

Citește și Adrian Pătrușcă, jurnalist: „România, bolovanul din drumul Noii Revoluții Marxiste care trebuie zdrobit”

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button