Marxism cultural

Guvernul maghiar a votat legile „Stop Soros”, de monitorizare a ONG-urilor locale finanțate de miliardar

Agerpres anunță că guvernul ungar a adoptat o serie de legi care obligă organizațiile care promovează „migraţia ilegală” să-şi pună datele la dispoziţia autorităţilor şi să plătească un impozit de 25% pe donaţiile primite din străinătate.

Ministrul ungar de interne Sandor Pinter a indicat că activităţile acestora ar putea fi restrânse în urma cerinţelor reieşite din consultarea naţională organizată de guvern pe tema migrației.

Oficialul a arătat că acesta a fost cel mai de succes sondaj la nivel naţional efectuat până acum de guvernul lui Viktor Orban, iar rezultatele au arătat că poporul maghiar respinge unanim cotele obligatorii de imigranţi.

Anul trecut miliardarul american George Soros a declarat că a alocat o jumătate de miliard de dolari pentru ONG-uri care oferă sprijin și consiliere pentru integrare migranților ilegali sosiți în Europa. Nu de puțin ori presa, mai ales cea de limbă germană, a scris despre delicte sexuale și crime făcute de astfel de imigranți care, la sfatul respectivelor ONG-uri, își distrugeau documentele și se declarau minori.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Ungaria şi Polonia întăresc controlul guvernamental asupra ONG-urilor cu finanţare externă

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button