Marxism culturalreligie

Reacții virulente la schimbarea numelui Catedralei Naționale pe Google Maps Android în „Catedrala Prostirii Neamului”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sâmbătă românii s-au scandalizat și au reacționat pe rețelele de socializare după ce au observat în că, pe dispozitivele cu sistem de operare Android, aplicația Google Maps returnează un rezultat rezultat insultător la căutarea făcută după termenul „Catedrala Mântuirii Neamului”. Astfel, locația obiectivului este corect marcată pe hartă, dar numele lui a fost schimbat în „Catedrala Prostirii Neamului”. Reacțiile nu au întârziat să apară pe Facebook. Redăm două dintre ele.


Deputat Daniel Gheorghe

„Când vă spun că noul anti-creștinism totalitar este un pericol real și direct vă luați de mine! Da, anarho-bolșevismul secularist, cu apucături fascistoide îndoite de aerul împuțit de jointuri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiștii!”

Răzvan Constantin Popovici

Catedrala prostirii neamului. Așa au dorit cei de la Google maps să redenumească numele Catedralei Mântuirii Neamului. Gluma e gluma, dar nu râde toată lumea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cum ar fi fost să fi transformat numele unei sinagogi evreiești sau de ce nu să redefinim și alte monumente istorice din București după propria incultură?

De mai bine de o lună creștinii nu au acces la biserică, au fost amenințați de Paște, luați peste picior constant în ultima vreme, iar din 15 mai primordiale vor fi tot coaforul, mall-ul și hotelurile.

Întrebarea e mai degrabă cine pe cine prostește? „Deșteptăciunea” bășcăliei la un click distanță nu va risipi nici pandemia și nu va rezolva nici problemele spitalelor, între timp celelalte biserici și comunitatea creștină face ceva concret pentru România!

#râdețisinguriacasă


Catedrala Mântuirii Neamului, trecută drept „Catedrala Prostirii Neamului” într-o lume pentru care Hristos s-a răstignit


Rezultate returnate pe un dispozitiv care pare a fi fost situat în Italia la data efectuării capturii de ecran:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

7 Comments

  1. Trebuie sa facem plangere penala impotriva google pentru defaimare si badjocorirea valorilor neamului romanesc.

  2. Biserica e simbol național și al neamului. Dacă eram o societate normala,cu valori,aceasta fapta era pedepsita cu dreptate și exemplu. Nu se “autosesizează” niciun serviciu acum? Tovarăși! Sau e Lenin prin preajma? Rusine!

  3. Facem catedrale și nu spitale sau scoli/gradinite. Exact de asta avem noi nevoie, de clădiri din beton de milioane de euro, unde se aduna prostimea sa se închine la idoli și sa pupe acele icoane infecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button