familieMarxism culturalteoria genuluivalorile familiei

Apel disperat din diaspora: Români, nu pierdeți această șansă istorică, mergeți la vot!

Prieteni dragi,

Un coleg, francez, îmi spune miercuri:

Habar n-aveți voi, românii, ce șansă istorică vi se oferă acum că puteți vota pentru modificarea în Constituție a noțiunii de „soți”. Noi, francezii, în ciuda manifestațiilor de stradă de milioane și milioane, n-am avut această posibilitate. În codul Civil francez căsătoria era definită ca la voi, însă constituția noastră era ambiguă, așa, ca la voi. Ca urmare, politicienii au profitat de această ambiguitate pentru instituirea căsătoriei între persoane de același sex. Ne-au călcat politicienii noștri în picioare și au votat împotriva voinței noastre. Ba, mai mult, n-au vrut nici în ruptul capului să facem un Referendum pentru a ne exprima poziția de manieră democratică. Așa că au modificat ei legea peste noapte în Parlament și… gata, pentru că știau că dacă vom face referedum pentru a defini cu precizie în Constituție noțiunea de căsătorie ca fiind între un bărbat și o femeie, vom câștiga.

De asta Franța este – tu nu-ți dai seama, Nic -, ruptă în două din 2013. Votați câți mai mulți în România, așa cum au făcut recent croații și lituanienii, pentru ca să nu se întâmple ce se întâmplă cu fetițele mele la grădiniță acum, lângă Lyon: li se se spune că pot fi băieței și că băiețeii pot fi fetițe… sau că un prinț poate iubi un alt prinț, așa cum o prințesă se poate îndrăgosti de o prințesă… Îmi vin acasă plângând și spunând: „Noi vrem să fim fetițe, nu băieței… de ce spune la maîtresse tot timpul că pot fi băiețel?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu cred că mai trebuie adăgat mai mult.

Dragi prieteni,

Mergeți la vot și votați că noțiunea de „soți” din Constituție trebuie înlocuită cu cea de „femeie și bărbat”. Așa, această instituție nu va mai fi recuperată în mod abuziv de nimeni. Ea va rămâne pentru generațiile următoare ceea ce a fost și este în esența ei. Altfel, noile tipuri de orientare legislativă pe care, personal, le-am cunoscut în vizite la unele universități din SUA, mai ales Canada sau unele țări europene, vor fi aplicate și în spațiul românesc și vor obliga românitatea la o manieră de gândire pe care nici măcar nu și-o imaginează la ora actuală. Fiți raționali și opriți tăvălugul corectitudinii politice.

N-am făcut politică și nu voi face vreodată! Prietenii mei știu asta de zeci de ani! Este crezul meu cel mai profund și mi-l mențin! Însă, în legătură cu această situație căreia îi cunosct foarte bine mecanismele și, mai ales consecințele (date în epurarea universitarilor care nu se supun corectitudinii politice) vă mărturisesc, sincer, că mă sperie instalarea ei treptată. Doar protecția legislativă ne poate ajuta să nu lăsăm să se întindă această maladie socială mai mult decât trebuie. Însă, aici, fiecare cu conștiința lui. Nu luați acest mesaj decât ca pe un semn de normalitate. Gânduri de bine tuturor!

Nicușor NACU
Lausanne
28.09.2018

Apel disperat din diaspora: Români, nu pierdeți această șansă istorică, mergeți la vot!

Un medic din Iași: „De ce Românii din diaspora ne dau lecții? De ce Românii din diaspora sunt mai Români decât noi?”

FOTO: De ce conduc niște români din Norvegia 10 ore ca să voteze

FOTO. O familie de români parcurge 10.000 de kilometri pentru a vota la referendum!

Fam. Giurea: „După 2 zile de mers 5.000 km, am votat. Pe tine ce te împiedică?”

Ce i-au făcut trolii #boicot româncei care a postat imaginile cu votarea de la Londra

Diaspora: „Cei din afară au votat să nu vedeți ce vedem noi”

Așa arată „victoria” USR: În diaspora, de 4 ori mai mulți români au votat DA la referendum decât au votat USR în 2016 !

Diaspora: De teamă să nu își piardă jobul, o româncă și colegii ei englezi vorbesc în șoaptă despre familia naturală

Radu Buzăianu, explicație: De ce a votat diaspora

Cătălin Vasile: „Oamenii din diaspora care ar fi putut să stea ca și alții din țară la televizor s-au mobilizat exemplar pentru că au văzut ce se întâmplă în țările care sunt”

Român din diaspora: Nu pe Dragnea îl preocupă referendumul, ci pe cei care fac spasme că ar trece

Un răspuns din diaspora la întrebarea „De ce romanii din Diaspora sunt mai conștiincioși și votează?”

Interes ENORM pentru Referendum în diaspora. MAE a SPORIT numărul secțiilor de votare

Susținătorii mitingului diasporei din august o acuză că e pleava societății pentru că a votat la Referendum

Ce a avut de spus un român din diaspora observatorului USR la secția de votare


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button