familievalorile familiei

DONEAZĂ! Camelia Smicală le mulțumește celor care o sprijină financiar: „Fără voi, am fi fost în stradă, deoarece chiria e mai mare decât rata la casă”

Camelia Smicală pe Facebook:

Fiți binecuvântați toți cei care ne ajutați!
Am angajat un avocat care a deschis acțiune în instanță și a oprit deocamdată procesul de executare silită. Fără voi, am fi fost în stradă deoarece chiria e mai mare decât rata la casă și nu îmi permit să o plătesc. Sper ca avocatul sa câștige și sa se, anuleze această amendă ilegală.
Vă rog să nu faceți un efort prea mare pentru noi! Nu vreau să mă simt vinovată mai mult decât sunt că v-am pricinuit necazuri. Pentru noi și un euro contează și înseamnă la fel de mult pentru noi cât 1 milion.
Vă mulțumim din suflet și Dumnezeu să vă răsplătească înzecit ! Vă iubim! 💞

DONEAZĂ!

Alianța pentru Demnitate Națională
RO11BRMA0999100056229732 (RON)
Banca Românească
CIF 30919058
La detalii plată scrieți: „Camelia, Mihai și Maria”

PayPal pentru cei care vor să doneze din afara UE:
https://www.paypal.me/cameliasmicala

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Camelia Smicală nu poate strânge banii pe numele ei, pentru că în Finlanda sunt interzise astfel de strângeri de fonduri. De aceea, publicistul Iulian Capsali organizează, prin asociația sa, o strângere de fonduri pentru a o ajuta. Dacă nu va putea strânge banii, Camelia Smicală își va pierde casa din Finlanda și astfel riscă să nu mai poată fi aproape de copiii ei abuziv reținuți în centrele de copii din această țară.


Camelia Smicală trebuie să plătească aproximativ 15.000 de euro către fostul soț, căruia o instanță i-a dat câștig de cauză când acesta s-a pretins defăimat de dezvăluirile făcute de ea.

Instanța a considerat că românca a încălcat „dreptul la viață privată” al soțului când a dezvăluit violențele fizice și abuzurile psihice la care el a suspus-o și pe ea, și pe propriii lui copii.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button