Marxism culturalreligie

Catedrala Mântuirii Neamului, trecută drept „Catedrala Prostirii Neamului” într-o lume pentru care Hristos s-a răstignit

de Redacția Stiripentruviata.ro

Vlad Țuțurlan, un student la teologie din Iași, a comentat despre schimbarea numelui Catedralei Mântuirii Neamului pe Google Maps Android:


„Catedrala Mântuirii Neamului este trecută drept Catedrala Prostirii Neamului!
O lume în care valorile nu mai contează,
O lume în care majoritatea este discriminată,
O lume în care normalul este anormal,
O lume în care familia este atacată,
O lume în care răul este mai presus decât binele,
O lume….
O lume pentru care Hristos s-a răstignit și a Înviat!
PS: Screenshot-ul este făcut de pe Google Maps!”

Reacții virulente la schimbarea numelui Catedralei Naționale pe Google Maps Android în „Catedrala Prostirii Neamului”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

4 Comments

  1. Am incercat sa verific informatia, pe Google-Maps, atat din aplicatie catvsi din Chrome. In nici una nu am gasit acest nume insa, e adevarat, nici numele real nu era scris.
    Accesand insa lonk-uri de pe facebook am gasit doua variante: una era catedrala care purta acest nume, a doua in care Biserica din fata catedralei, Biserica Sf. Ioan Gura de aur, avea acest nume.

  2. Lumea e plină de proști, dar parcă la români sunt mai mulți ca oriunde. Incultura, lipsa de respect pentru valorile poporului român, față de istoria acestui neam și cei care s-au jertfit pentru a-i păstra nealterată credința, iată prin ce se remarcă acești gerțoi care încearcă să bage pumnul în gura majorității. EI, niște nimeni cu viața personală făcută praf, încearcă să ne jignească, și culmea, mai și reușesc, că măcar în așa ceva sunt și ei buni. Că nu pot schimba evoluția lucrurilor, e clar, dar faptul că aruncă cu noroi în cei care clădesc, lasă totuși un gust amar, aceștia fiind parte a poporului român (e drept, partea mai săracă cu spiritul, cu duhul, cu fapta)

  3. Ha ha ha!!! Mi-a luat-o cineva inainte! Este perfect noul nume! PS ce legătură are sacrificiul lui Isus cu o grămadă de pietre scumpe? Sau cu sala de sport? Sau cu spa-ul de acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button