avort

Planned Parenthood închide aproape 6.000 de clinici de avort din toată lumea

de Redactia Stiripentruviata.ro

International Planned Parenthood Federation (IPPF) a anunțat că pandemia de COVID-19 a condus la închiderea a 5.633 de clinici din rețeaua sa. „Fără acces la resurse vitale, respectiv echipament de protecție personală (PPE) și o aprovizionare constantă cu mărfuri vitale [subl. n.] precum contraceptivele, aceste locații nu se vor mai putea redeschide și probabil se vor mai închide și altele”, anunță Planned Parenthood.

Pe tot teritoriul SUA, ca și în restul lumii, operațiile chirurgicale ne-esențiale au fost amânate pentru a evita infecția cu noul coronavirus și pentru a elibera resurse de echipament pentru cei care apără sănătatea publică în linia întâi a pandemiei.

În 2018, Planned Parenthood (IPPF) a fost responsabilă pentru aproape 1,4 milioane de avorturi în întreaga lume, peste jumătate fiind avorturi chimice (medicamentoase), și își propune să ofere de acum servicii de „telemedicină”, prin care să consilieze telefonic femeile care iau pastile abortive acasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aceasta riscă să aglomereze secțiile de urgență ale spitalelor, deoarece avortul medicamentos are adesea hemoragii grave ca efect secundar și necesită intervenții chirurgicale ulterioare. Iar a ajunge la spital pe timp de pandemie înseamnă pentru aceste femei și o expunere suplimentară la riscul de a contracta și Covid-19.

Practic, Planned Parenthood încearcă să-și salveze afacerea, iar femeile pe care pretinde că le ajută riscă să plătească un preț mult mai mare, cu potențial fatal pentru ele.

International Planned Parenthood Federation: Istoria principalului promotor global al avortului și al „educației” sexuale

SUA: Top 9 – Cele mai incredibile afirmații din investigația cu camera ascunsă la clinicile de avort Planned Parenthood

VIDEO: Clinicile de avort din SUA recoltează și vând ilegal organe fetale. Pentru a le obține intacte, „e importantă dilatarea și cooperarea pacientei”

VIDEO ȘOCANT: Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămășițele copiilor avortați, vânzând pe piața neagră tot ce e intact

PETIȚIE: Companie americană recunoaște că a cumpărat copiii avortați, pentru inimi care bat și creiere intacte


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button