avortcriza de sarcinăsarcină

Cătălin Ivan, candidat la prezidențiale: „Toate statele din Europa au o politică pro-natalitate, pro viață. Nu se discută deloc în România despre femeile în criză de sarcină” (VIDEO)

Candidatul la prezidențiale Cătălin Ivan a vorbit pentru DCNews.ro despre situația îngrijorătoare a natalității în România, unde numărul de nașteri este mai mic decât cel al numărului de nașteri în diaspora. El a spus:

„E nevoie de mai multe măsuri, în primul rând pentru sprijinirea tinerilor. Să se căsătorească, să-și întemeieze familii să-și găsească un plan de carieră în România și să poată să aibă 1, 2, 3 copii fără ca aceștia să fie o povară, ci să fie o bucurie și să aibă un sprijin din partea statului român. Nu există în acest moment sprijin pentru familiile tinere să se căsătorească, să-și întemeieze o familie, să-și ia o locuință și poată să aibă copii.

Toate statele din Europa au o politică pro-natalitate, pro viață. Nu se discută deloc în România despre femeile aflate în criză de sarcină, acesta este termenul de specialitate. Aflate în dificultate, practic.

În România, una-două ajungi la avort, fără ca acea femeie să primească o consultanță din partea statului român și sprijin. Nu am mai avea la 1000 de nașteri 1000 de avorturi. Iar suntem pe locul întâi în Europa.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO integral

VIDEO. Cătălin Ivan, „Babies Go to the European Parliament”: „În 1877, numărul nașterilor din Moldova și Țara Românească era mai mare decât este astăzi în România Mare”

VIDEO integral. Europarlamentarul independent Cătălin Ivan a lansat DemRo, o platformă online de dezbatere despre criza demografică / Dezbaterea „Viitorul României și criza demografică a Europei”

Cătălin Ivan, europarlamentar: „Erodarea tradițiilor, a identității naționale e cauza principală pentru criza (demografică) în care ne aflăm”/ Dezbaterea „Viitorul României și criza demografică a Europei”

Cătălin Ivan: „Inițiativa România m-a sancționat pentru convingerile mele, exprimate public, în sprijinul căsătoriei definite ca uniunea între un bărbat și o femeie”

Cătălin Ivan: „Nu am votat rapoartele Estrela și Lunacek, deși presiunea era imensă din partea grupului politic din care făceam parte”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button