opinii

PETIȚIE: Companie americană recunoaște că a cumpărat copiii avortați, pentru inimi care bat și creiere intacte

de Gabriel Popa, Facebook

Președintele companiei medicale StemExpress a recunoscut de curând într-un tribunal american că această companie a vândut inimile și capetele intacte ale unor fetuși umani unor firme din domeniul cercetării medicale. De asemenea, a recunoscut că un cap de copil poate să fie vândut fie cu tot cu corp, fie “rupt și separat”.

Șitrea, ca atare, îți dă fiori. Însă întrebările de abia de aici încep. Avortul „obișnuit” presupune dezmembrarea în uter a copilului – în special într-o fază mai avansată a sarcinii. Pentru a vinde un copil cu capul și corpul intacte, asta înseamnă fie că acel copil s-a născut viu și a fost ucis ulterior pentru a-i fi recoltate organele. Fie că acel copil este victima unui avort prin „naștere parțială” – capul copilului și o parte din corp sunt scoase din uter în timp ce copilul este încă viu.

În plus, pentru a putea să fie folosită în cercetări de tip Langendorff, o inimă omenească trebuie să bată atunci când este „recoltată” din corp. Inima trebuie să fie „prinsă într-o poziție relaxată”, iar apoi este introdusă într-o soluție de potasiu pentru a fi transportată în laboratorul de cercetare. Acolo, inima este repornită, prin semnale electrice.

În timpul audierilor, a fost vizionată și o filmare făcută cu camera ascunsă în care președintele StemExpress recunoaște că există o „cerere foarte mare pe piață pentru țesut fetal brut”; deoarece țesutul neuronal este „extrem de fragil”, cel mai bine este ca acesta să fie trimis spre laborator „cu tot cu cap.” Singurul secret ar fi „să te asiguri că [copiii] au ochii închiși.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ați crede că acele corporații care fac astfel de lucruri oribile vor fi aspru sancționate de autorități. Numai că povestea are loc în California. Iar cei doi „whistleblowers” care au făcut publice aceste fapte riscă acum până la 10 ani de închisoare fiecare, și sunt judecați pentru 15 capete de acuzare pentru că ar fi făcut publice „informații confidențiale”. De aceea, atașez la final o petiție prin care putem arăta că îi sprijinim, moral și uman.

https://lifepetitions.com

SUA: Top 9 – Cele mai incredibile afirmații din investigația cu camera ascunsă la clinicile de avort Planned Parenthood

Citește aici mai multe opinii de Gabriel Popa.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button