sindrom Down

Omagiul emoționant al unei fetițe adus frățiorului ei iubit ce are Sindrom Down

ace

Ace Eicher explică de ce fratele ei bolnav de sindromul Down este că oricare alt copil.

„Oricum ar fi, sunt fericită că este fratele meu!”

Sora mai mare, Ace, are pentru noi un mesaj important: fratele ei, Archie, are sindrom Down, dar este ca oricare alt copil.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sare în pat, mănâncă înghețată, se joacă în piscină și, în stilul clasic de frate mai mic, ajunge să o necăjească din când în când.

Astfel, de ce cred oamenii că este diferit?

„Mămica mea a încercat să îmi explice, dar tot nu înțeleg”, spune Ace.

Archie s-a născut în Bulgaria, fiind apoi adoptat de familia lui Ace. Sora lui mai mare a filmat un videoclip pentru el în onoarea zilei mondiale a Sindromului Down, care se celebrează în ziua de 21 martie. De atunci, ea a adunat un număr destul de mare de vizitatori – în acest moment videoclipul a ajuns la peste1.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Uitați-vă să vedeți omagiul emoționant al unei fetițe adus frățiorului ei iubit, cel care îi este cel mai bun prieten – și pregătiți-vă să fiți cu totul încântați!

 

Sursă: Huffington Post

Traducere: Ioana Briciu

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button