opinii

Nu îmi este clar de ce a fi mamă la 19-20 ani e în mod necesar rău

de Gabriel Popa, Facebook

Citesc pe Agerpres că iar au scos marile ong-uri placa „studiilor” care arată că în România una din opt mame are sub 20 de ani, ceea ce, bineînțeles, e „rău”, noroc că există oamenii buni care au o soluție: educația sexuală.

Nu îmi este clar de ce a fi mamă la 19-20 ani e în mod necesar rău și de ce e ceva grav că vreo 12% din mamele din România nasc sub vârsta de 20 de ani. Dacă nasc, deși puteau avorta, înseamnă că cele mai multe își doresc copilul.

Știu doar că apariția periodică, din 4 în 4 luni, a acelorași „studii”, cu aceleași constatări, concluzii și recomandări, nu urmărește altceva decât să pregătească terenul și să pună presiune pe autorități pentru educația sexualizantă a copiilor.

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button