adopţie

Narcis Daju, Gorj News: Adoptatorii Sorinei amenință autoritățile că, dacă nu finalizează adopția, se autodenunță că au dat mită pentru Sorina

Narcis Daju, jurnalist la Gorj News, scrie pe Facebook că are informații că adoptatorii Sorinei ar fi amenințat conducerea DGASPC Mehedinti că, dacă nu se finalizează adopția, ei se autodenunță penal că autoritățile le-au cerut 5.000 de euro mită, iar ei le-au dat.

Preluarea Sorinei din familie s-a făcut pe baza unui mandat de percheziție într-un dosar de privare de libertate deschis familiei Șărămăt, familia de plasament a Sorinei.

VIDEO

Publicată de UNIȚI Pentru Sorina. pe Vineri, 21 iunie 2019

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Publicată de Madalin Daniel pe Joi, 20 iunie 2019

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button