Marxism cultural

„Miracolul” migranților ilegali: Devin europeni în spirit de cum calcă pe teritoriul UE?

de Ana Popescu, Stiripentruviata.ro

Prin noul Pact Global pentru Migrație, UE și ONU promovează deschiderea frontierelor și acceptarea migranților pe teritoriul țărilor membre. Este, oare, lumea în care trăim atât de omogenă cultural încât să poată integra orice populație oriunde?

În Occident se vorbește foarte mult despre egalitatea în drepturi dintre femei și bărbați. Să vedem și două exemple grăitoare despre modul în care este valorizată femeia – fie ea musulmană sau creștină – pe meleaguri mai îndepărtate.

2015. Afghanistan. La o moschee din Kabul, Farkhunda Malikzada, o femeie de 27 de ani, i-a dat un răspuns îndrăzneț unui vânzător de amulete, iar acesta, drept răzbunare, a acuzat-o în gura mare că ar fi ars Coranul și se face astfel vinovată de blasfemie. Sub ochii impasibili ai polițiștilor, o mulțime furioasă de bărbați a bătut-o cu ciomegele, a zdrobit-o cu pietrele, a călcat-o cu mașina, i-a dat foc și a aruncat-o în râu. Într-un proces răsunător, 49 de acuzați au fost aduși în fața instanței, iar patru din ei condamnați la moarte. Ulterior, pedeapsa le-a fost comutată în 20 de ani de închisoare.

2009. Pakistan. Asia Bibi, o mamă creștină cu patru copii, acum în vârstă de 47 de ani, supraviețuise unui linșaj similar. Ea a fost bătută, violată, apoi închisă și condamnată la moarte. Toate pentru că a băut din același vas din care urma să bea vecinii ei musulmani, iar, când aceștia au hărțuit-o pentru că le-ar fi întinat apa de băut, ea le-a răspuns cu îndrăzneală. De curând, după numeroase apeluri internaționale, femeii i-a fost revocată pedeapsa cu moartea – deși nu a fost eliberată încă – după opt ani de detenție. Decizia autorităților i-a înfuriat însă pe pakistanezi, care au protestat violent cu ciomege și pietre în stradă, vandalizând mașini occidentale, pe care le asociază cu o civilizație cu valori opuse celor musulmane. În urma protestelor, guvernul pakistanez a acceptat, la cererea islamiștilor, să-i interzică Asiei Bibi să părăsească țara. Este practic o nouă condamnare la moarte prin linșaj pentru ea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aceste cazuri nu sunt excepții de la regulă. În Afghanistan, violul în grup este un fenomen endemic, care a determinat guvernul să aplice o răsunătoare condamnare la moarte pentru șapte bărbați în 2014. Iar practica este exportată și în țările occidentale care au primit refugiați din aceste regiuni.

Jurnalistul Paul Bașotă documentează de câțiva ani atacurile sexuale și crimele atroce făptuite în Germania de imigranții ilegali proveniți în principal din Afghanistan, Pakistan și Siria – fapte cărora le cad victimă în principal tinere femei. El a comentat de curând pe Facebook:

„În Pakistan, musulmanii au ieșit cu violență pe străzi, aprind focuri și distrug mașinile cu aspect occidental, cerând moartea creștinei Asia Bibi.

La granița Bosnia-Croația se află 20.000 de migranți, majoritatea pakistanezi, majoritatea tineri bărbați, majoritatea înarmați cu cuțite.

Iar în Germania, guvernul și “oamenii de bine” insistă că criminalitatea printre migranți nu e mai ridicată decât cea a populației autohtone și că omuciderile, violurile și jafurile comise de migranți sunt doar cazuri izolate.”

VIDEO: Proteste violente după eliberarea Asiei Bibi

Citește și Paul Bașotă, jurnalist: „Dovada că, atunci când mase mari de oameni sunt strămutate în țările occidentale dezvoltate, noii veniți vor aduce cu ei violența de acasă”

Citește și VIDEO. SUA, Austria, Cehia, Croația, Polonia și Ungaria nu vor semna Pactul Global pentru Migrație

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button