Marşul pentru Viaţă

Mesaj de promovare a Marșului pentru viață de la Paris

Un mesaj de promovare a Marșului pentru viață 2018 de la Paris trimite la un verset de la începutul Evangheliei după Ioan, despre Lumina Lumii și Întruparea Sa.

Mesajul și versetul în sine reprezintă o confirmare a sfințeniei oricărui început de viață umană din pântecele matern:

Și lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o

Citește și VIDEO de promovare a Marșului pentru viață 2018 de la Paris: „Pentru că avortul nu a făcut pe nimeni fericit. Pentru că viața este un drept, nu o alegere”

Citește și Președintele Trump a proclamat ziua de 22 ianuarie 2018, care marchează 45 de ani de la legalizarea avortului la cerere în SUA, drept Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane

Citește și VIDEO de promovare a Marșului pentru viață 2018 de la Paris – „Dress Code” pentru eveniment: culorile curcubeului!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button