Marşul pentru Viaţă

VIDEO de promovare a Marșului pentru viață 2018 de la Paris – „Dress Code” pentru eveniment: culorile curcubeului!

Viața este diversă, iar noi ne naștem diferiți. Fiecare copil este o altă culoare, unică, în buchetul de culori al vieții – o culoare ireductibilă, la fel de puternică precum însăși viața.

Acesta este motivul pentru care organizatorii Marșului pentru Viață 2018 de la Paris au folosit pancarte în culorile curcubeului și au încurajat participanții să poarte aceleași culori tari la evenimentul care celebrează bucuria și valoarea neprețuită a fiecărei vieți.

Prezentăm un video de promovare a evenimentului. Pe pagina de Facebook En Marche pour La Vie, acest filmuleț apare însoțit de următoarele rânduri:

Îmbrăcându-ne în culori afirmative, care nu se potrivesc una cu cealaltă, recunoaștem că viețile noastre nu sunt perfecte, așa cum ni le-am dori, și totuși suntem bucuroși că trăim…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De aceea, să ne lăsăm copiii să-și trăiască propria viața fără a da noi în locul lor răspunsurile. Fiecare dintre ei are propria sa culoare

Citește și Să revendicăm curcubeul ca simbol străvechi: al judecăţii pe care Dumnezeu o face păcatului, dar şi al harului pe care El îl oferă omului

VIDEO: Dress code pentru Marșul pentru Viață 2018 de la Paris

Vezi și VIDEO de promovare a Marșului pentru viață 2018 de la Paris: „Pentru că avortul nu a făcut pe nimeni fericit. Pentru că viața este un drept, nu o alegere”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button