Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la București: A patra editie a Crosului pentru Viață

Pe 17 martie 2018, între orele 9:00 – 12:00 are loc în Parcul IOR din Capitală Crosul pentru Viață.

Crosul pentru Viata este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata, in parteneriat cu Pegas Triatlon Club, avand drept scop atat promovarea unui stil de viata sanatos si sprijinirea femeilor si familiilor in situatie de criza (sarcina neasteptata, violenta, abuz, impas material, locativ s.a.m.d).

Obiective:

1. Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. Suportul acordat de către Studenți pentru viață include și acțiuni în zona de consiliere în vederea orientării profesionale și a incluziunii sociale.

2. Asigurarea unui fond de urgență pentru situațiile de criză, din ce în ce mai frecvente. Pentru ca Asociația Studenți pentru viață să își desfășoare optim activitățile, existența acestui fond este o condiție mai mult decât necesară.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Donațiile primite până în acest moment: 1.697 RON

Sprijină și tu: http://studentipentruviata.galantom.ro/projects/view?id=448

Orice sumă este binevenită!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button