homosexualitatelibertate de conștiință

Kim Davis, funcționara care refuză să elibereze certificate de căsătorie pentru homosexuali, a fost eliberată din arest

kim-davis-ordered-to-be-released-prison-breaking-news-lead

Kim Davis, funcționar guvernamental ales din statul Kentucky care refuză să elibereze certificate de căsătorie cuplurilor homosexuale, a fost eliberată din arest după ce cinci din cei șase subordonați ai ei au depus jurământ că vor elibera astfel de certificate cuplurilor „eligibile conform legii”.

Funcționara în vârstă de 49 de ani nu poate fi îndepărtată din funcție, deoarece are statutul de oficial ales al comitatului Rowan din statul Kentucky, unde își desfășoară activitatea.

Citește și Kim Davis, funcționara arestată în SUA: „Nu e vorba de homosexuali aici, ci despre căsătorie și cuvântul lui Dumnezeu”

Citește și Fratele homosexual al Madonnei despre funcționara arestată în SUA: „E chiar atât de greu să îi permitem propria religie?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button