homosexualitatelibertate de conștiință

Fratele homosexual al Madonnei despre funcționara arestată în SUA pentru că nu emite certificate de căsătorie cuplurilor homosexuale: „E chiar atât de greu să îi permitem propria religie?”

ciccone-carte

Christopher G. Ciccone (foto sus), fratele celebrei cântărețe Louise Ciccone, alias Madonna, a postat vineri, 4 septembrie, o declarație surprinzătoare pe profilul lui de Facebook. El este în mod declarat homosexual, iar mesajul său public (foto jos) a survenit imediat după arestarea americanei Kim Davis, funcționar guvernamental din Kentucky care refuză să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale.

ciccone

În postarea sa de pe Facebook, Ciccone scrie:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„(Ea) merită tot atât sprijin cât i-ați oferi dacă ar fi fost musulmană și ar fi insistat să-și acopere fața și să nu conducă mașina fără aprobarea soțului. Iar în acest caz ar fi refuzat nu numai să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale, ci și certificate de divorț…”

Referindu-se la faptul că oricum Curtea Constituțională a SUA a emis o hotărâre care a deschis calea pentru căsătoriile între persoane de același sex și că bătălia este câștigată în favoarea homosexualilor care vor să se căsătorească, Ciccone a mai scris:

„Încă o dată, comunitatea homosexualilor se simte obligată să arate că nu știe să câștige. E chiar atât de greu să îi permitem acestei femei propria religie? Sau trebuie să o distrugem, ca să o facem să-și abandoneze credința? Oricum am judeca, ăsta e adevărul. Drepturile pentru care am luptat cu toții nu mai înseamnă nimic dacă i le interzicem pe ale ei”

Citește și Kim Davis, funcționara arestată în SUA: „Nu e vorba de homosexuali aici, ci despre căsătorie și cuvântul lui Dumnezeu”

Ciccone și-a început cariera alături de Madonna, ca dansator la concertele ei, apoi și-a făcut propria companie de producție de videoclipuri muzicale (una din vedetele pentru care a lucrat a fost Dolly Parton). Este absolvent de studii de antropologie, pictează și fotografiază cu pasiune și a scris o carte autobiografică despre viața alături de sora sa.

Foto: Facebook

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button