sarcinăsindrom Down

Inspirată de băiețelul ei cu Sindrom Down, o femeie însărcinată învinge Covid-19

de Redacția Stiripentruviata.ro

Actrița pro-viață Ioana Picoș a distribuit pe rețelele de socializare povestea inspirațională a unei femei însărcinate care a învins boala. Actrița a comentat: „Nimic nu este întâmplător, fiecare copil este o binecuvântare, dacă îl lăsăm pe Dumnezeu să își facă lucrarea. #proviață #mamaeroină”


Sally Nuza, o mamă din Marea Britanie s-a luptat cu cancerul și coronavirusul fiind însărcinată în 7 luni cu al doilea copil, fiind inspirată de puterea primului ei copil, Jack care are Sindromul Down și „este un luptător”.

Sally a aflat că are cancer la sân – stadiu doi, atunci când era însărcinată în 7 luni. La o lună după ce a început chimioterapia, mămica celor doi copii a contractat coronavirus.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Se simțea atât de slăbită, încât nu reușea să mai stea în picioare și de-abia mai respira.

Nu s-a dat bătută și a luptat cu ambele boli, împreună cu cel de-al doilea copil pe care îl purta în pântece luând exemplul primului ei copil care deși are Sindromul Down și a necesitat tratament timp de doi ani, acum este un copil relaxat și foarte pozitiv.

Jack a fost un copil foarte dorit pentru care s-au chinuit mult să îl aibă așa că apariția celui de-al doilea copil a fost o minune în toată regula.

Sally le-a mulțumit cadrelor medicale, „îngerilor” care au au salvat viața ei și a copilului din pântece.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button