Marxism cultural

În loc de cărnați de porc, Wohlen AG va servi doar cărnați halal din carne de pui, pentru a include și musulmanii

de Stan M, Voice of Europe

Din 1960 Wohlen AG a oferit gratuit cărnați la fiecare carnaval. Peter Michel, președintele consiliului de administrație, a salutat schimbarea și nu consideră că aceasta va afecta în vreun fel comunitatea. Potrivit acestuia, cărnații de pui, produși de o măcelărie locală, au trecut toate testele și sunt la fel de buni ca înainte. Motivul invocat a fost acela de a „menține vie tradiția carnavalului și a ajunge la cât mai mulți oameni posibil”.

Jean-Pierre Gallati, reprezentant al Partidului Popular Elvețian, este de părere că aceasta este o dovadă clară de cedare în fața islamizării. „Carnavalul are origini creștine și este o prostie încercarea de a-i muțumi pe musulmani”, a declarat Gallati.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button