familie

Gianfranco Amato, jurist italian de drepturile omului: „Invit pe toți românii din Italia să voteze DA la acest referendum”

Gianfranco Amato este un jurist binecunoscut în Italia pentru implicarea sa în cauzele ce țin de apărarea drepturilor omului. Prin intermediul unui clip video vorbit în italiană și în română, el îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă la Referendumul pentru căsătorie și să voteze DA:

Mă simt dator moral să fac un apel către toți românii care trăiesc în țara noastră.

Pe 7 octombrie, în România, se va desfășura un referendum important, solicitat de către trei milioane de cetățeni, pentru a modifica articolul 48 din Constituție, clarificând principiul care spune că familia este bazată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

În momentul actual, articolul vorbește despre „soți”. Cum era și previzibil, campania de promovare a referendumului se desfășoară în surdină absolută, datorită opoziției puternicului lobby gay și a cenzurii dictaturii gândului unic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Din acest motiv invit pe toți românii din Italia să voteze DA la acest referendum.

Referendumul pentru familie este de mare importanță. Pentru că într-o lume în care anormalul a devenit normal, românii au ocazia de a spune: bărbatul și femeia, aceasta este adevărata familie. Votez DA!

Avocatul Gianfranco Amato este recunoscut pentru luptele pe care le duce impotriva teoriei gender, dar si pentru apararea valorilor naturale si crestine in Italia si in strainatate. Acesta a blocat numeroase actiuni precum introducerea manualelor gender in gradinite si scoli.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button