familie

Actorul Mark Wahlberg: „Credința și familia sunt cele mai importante”

de Andreea Mihai

Actor, fost model, rapper și compozitor pro-familie? Ei bine, se poate. Mark Wahlberg, un celebru actor american nominalizat la două premii Oscar a spus că „nimic nu este mai important decât credința și familia”. Mark a vorbit într-un interviu recent despre rolul din cel mai nou film „Instant Family” și despre valorile care îl definesc:

„Am fost foarte binecuvântat și norocos. Nădejdea pe care mi-am pus-o în credință și în familie mi-au permis să realizez foarte multe lucruri” a declarat Mark pentru Christian Post.

Mark Wahlberg este căsătorit de 10 ani cu soția lui, Rhea Durham, și au împreună patru copii. Într-o excursie recentă la New York au ales să meargă la biserică într-o seară de sâmbătă în loc să participe la un spectacol pe Broadway, spunând că familia și credința sunt totul pentru el și acesta este modul în care îi place să-și înceapă și să-și încheie ziua.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Instant Family” va fi un film despre un cuplu care ia acasă trei copii abandonați. La fel ca și în viața reală, cei care fac un gest atât de frumos trec prin bucurii și greutăți: „există o perioadă de lună de miere, apoi realitatea devine destul de dificilă. În cele din urmă cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt și încearcă să lupte pentru acești copii”, a spus Mark Wahlberg.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button