familie

Camelia Smicală: Părtinirea unui judecător finlandez ar putea conduce la preluarea copiilor de către tată, care i-a mai pierdut o dată, pentru că nu îi poate îngriji

De curând și absolut nemotivat, dr. Camelia Smicală a rămas fără job la spitalul unde lucra. De asemenea, tot de curând, un judecător finlandez a recomandat tatălui copiilor să preia custodia lor, deși legea nu permite acest lucru:

Iată postarea recentă a româncei pe Facebook:

Fostul sot a intentat un nou proces de custodie ca,de,nu are munca si nici venituri ,iar statul ii plătește 2 avocați din oficiu.Aceeasi judecătoare, care i-a dat in 2015 custodia, fără proces, fără sa fiu ascultată si nici măcar instiintata, a dat o noua hotărâre,tot fără proces (dar am avut voie sa imi exprim in scris părerea). De data asta a refuzat sa dea o hotărâre dar… in mod subtil a sugerat ca „socialul ar putea sa dea, spre exemplu, copiii tatălui chiar și fără hotărâre”
Asta in conditiile in care, in 2015, in urma hotărârii, copiii au rezistat la tata doar 2 luni si au fost luați de acolo in regim de urgență.

In Romania cad guverne, oamenii sunt in concediu,la fel si in Finlanda. Copiii furați sunt in continuare in pușcării.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu știu cat vom mai rezista.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button