avort

Este datoria noastră, ca supraviețuitori

ffbun

Cine ești nu este influențat de locul în care te afli la un moment dat. Se schimbă valoarea ta ca om atunci când traversezi strada sau când te rostogolești în pat? Dacă nu, cum poate o călătorie de 20 de centimetri de-a lungul canalului de naștere să schimbe brusc natura celor care fac acest drum de la non-umani la umani? În cazul în care nenăscuții nu sunt deja oameni, doar schimbarea locului nu îi poate face valoroși.

Cu toate acestea, în fiecare oră, sute de copii nenăscuți sunt avortați, și asta doar pentru că ei nu pot spune nimic în favoarea lor.

La bătrânețe sau în adolescență, oamenii nu au statura de la maturitate. Dar nimeni nu spune că bătrânii sau adolescenții nu sunt oameni. O persoană umană la vârsta când este numit embrion are o statură mai mică decât atunci când va fi nou-născut, iar ca nou-născut mai mică decât atunci când va fi adult, dar de ce ar fi acest lucru relevant pentru calitatea lui de om? Crede cineva cu adevărat că oamenii mari sunt mai umani decât cei mai slabi? Bărbații sunt, în general, mai mari decât femeile, dar asta nu înseamnă că ei merită mai multe drepturi. Mărimea nu determină valoarea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cu toate acestea, începând din 1958, în România mai mult de 22 de milioane de copii nu au avut șansa să răspundă la întrebări precum: „Ce vrei să-ți aducă Moș Crăciun?” sau „Ce ți-ai dori să primești de ziua ta?”, deoarece viața le-a fost distrusă prin avort iar vocile lor amuțite. Erau mici, iar cei mai mari decât ei au considerat că au dreptul să le ia viața.

Vocea lor a redusă la tăcere, dar NOI, cei ce am avut șansa să fim născuți putem deveni vocea lor. Este datoria noastră, ca supraviețuitori.

Este nevoie să vorbim despre VIAȚĂ în numele tuturor celor care nu au avut șansa de a fi alături de noi.

Oamenii nu vor ști ce înseamnă avortul atâta timp cât nu se discută despre avort. Acesta însă nu este un subiect care să apară pe prima pagină a ziarelor sau în programele de televiziune. Este un război împotriva celor mai mici care se desfășoară în spatele ușilor închise.

Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot salva măcar viața unui copil nenăscut, pot face ca un doctor care efectuează avortul să renunțe la a mai curma vieți nevinovate, pot informa măcar o persoană că avortul reprezintă o crimă, o nedreptate și o sfâșiere a dragostei? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru. 

Pentru a putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.

Ajutați-ne să facem auzite vocile copiilor nenăscuți. Doar împreună putem face acest lucru.

Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro se desfășoară între 26 noiembrie și 6 decembrie.

Donațiile se pot face în conturile:

Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Iată câteva dintre cele mai vizionate articolele publicate pe saitul nostru, având ca tematică realitatea avortului:

  Clip pro-viață: Acesta este avortul (Avertisment: imagini cu o încărcătură emoțională foarte puternică)
   10 afirmații surprinzătoare despre avort făcute de medici avorționiști
  Minciuna necesară: Prespectiva pro-avort are nevoie de „subterfugii schizofrenice”

 

  Să nu mai fie copii”: Interviu video de arhivă șocant cu Margaret Sanger, fondatoarea mișcării internaționale de contracepție și avort

  O femeie vorbind despre avortul prin care a trecut: „Au pus copilul într-o pungă și l-au lăsat acolo ca și cum nu ar fi reprezentat nimic”

  Asistentă părăsește industria avorturilor după ce un copil născut viu este lăsat să moară

 

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button