adolescenţiviol

După ce Judecătoria Vaslui îl scăpase, Curtea de Apel Iași l-a trimis la închisoare pe interlopul care a agresat sexual o adolescentă

de Redacția Stiripentruviata.ro

După ce a primit inițial închisoare cu suspendare la Judecătoria Vaslui, interlopul vasluian Flavian Vidineac a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iași la șase ani de închisoare și la plata de daune morale în valoare de 12.000 de euro, o sumă mai mare decât cea acordată inițial de prima instanță.

Scenele de groază descrise în caz îl prezintă pe agresor răpind fata efectiv de pe stradă și agresând-o în spatele blocurilor și apoi în holul unui bloc. Fata a scăpat de el printr-un șiretlic: l-a rugat să o ducă în altă parte și, în timp ce el se îmbrăca, a reușit să fugă.

După ce fata a făcut plângere la poliție, a primit mesaje și de la alte adolescente care fuseseră agresate de făptaș. Iată de ce e bine ca victimele să vorbească: ele pot salva astfel alte posibile victime.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și un gând pentru locuitorii din blocul unde a avut loc agresiunea: Fiți mai prezenți în viața comunității și respingeți răul cu mai mult curaj. Adolescenții sunt și ei copii, iar copiii trebuie protejați.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button