libertate de conștiință

Din culisele Marșului pentru Viață: Pancartele realizate de seminariștii ieșeni

Atelierul „Pancarta mea pentru Viață” a avut loc joi, 14 martie, sub coordonarea Prof. Ioana Măriuței, unde elevi de clasa a XI-a de la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Vasile cel Mare” din Iași au realizat pancarte cu care vor participa sâmbătă, 23 martie 2019 la Marșul pentru Viață.

Textele pancartelor transmit mesaje precum: Alege Viața, Fiecare viață este un dar, Viața înseamnă o inimă care bate, Sunt un copil, nu o alegere, Cu fiecare copil, un înger vine în lume, Avortul oprește o inimă care bate.

Pancartele reprezintă „o mică, dar importantă mărturisire a adevărurilor că viața trebuie protejată de la concepție și că venirea fiecărui copil în lume este un dar de la Dumnezeu”, mărturisesc elevii.

Vezi și Imnul Marșului pentru Viață (VIDEO)
Foto credit: Pro Vita Iași 
Sursă: basilica.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button