Marxism cultural

De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Alegerile parlamentare din Austria au fost câștigate de Partidul Popular (32%), Partidul Social Democrat (27%) și Partidul Libertății (26%), anti-imigraționist și eurosceptic. O surpriză pentru unii a fost ieșirea din Parlament a Partidului Verzilor, considerat partidul care promovează ideologia LGBT cel mai puternic din Europa. De altfel, și în campania din acest an, a fost singurul partid care a propus în programul său legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex. La alegerile anterioare, acesta obținuse 12,8% dintre voturi. La alegerile din acest an, a obținut doar 3,8%, sub pragul de 4% necesar pentru a intra în Parlament.

Principala explicație a ieșirii din Parlament a ecologiștilor austrieci este axarea obsesivă pe politica de promovare a homosexualității, în dauna altor politici de interes pentru societate, inclusiv a celor propriu-zis ecologiste, însușite de celelalte partide. Vârful de lance al partidului este lesbiana și activista LGBT Ulrike Lunacek, europarlamentară cunoscută pentru presiunea pe care a încercat să o pună pe țările din UE, inclusiv pe România, pentru a promova ideologia homosexualistă în spațiul public, folosindu-se abuziv de drepturile omului. Aceasta în timp ce membrii partidului  ei au agresat, ani la rând, participanții la Balul Operei din Viena și au vandalizat mașinile din zonă pe motiv că se luptă contra „naziștilor”.

În România, Ulrike Lunacek a participat la marșul homosexualității din 2013 și, cu o intervenție video, la o conferință  organizată de USR în acest an, menită să promoveze ideologia homosexuală sub pretextul promovării egalității între bărbați și femei. Tot în acest an, ea a fost principala semnatară a unei scrisori deschise către autorităților române, în care le cerea să nu aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cerut de trei milioane de români.

În urma eșecului total în alegeri, Ulrike Lunacek și-a anunțat demisia din politică și din postul de europarlamentar. Eșecul ei este încă o dovadă că promovarea ideologiei homosexualiste în spațiul public este respinsă de societate, chiar dacă la început ea atrage, fiind cosmetizată în hainele drepturilor omului. Ca orice ideologie de extremă stânga, în timp se arată distructivă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Cine este Ulrike Lunacek, europarlamentarul care cere anularea referendumului și care e invitat să adreseze un mesaj video la conferința parlamentarilor USR „Egalitatea de gen: test pentru democrație”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button