De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Alegerile parlamentare din Austria au fost câştigate de Partidul Popular (32%), Partidul Social Democrat (27%) şi Partidul Libertăţii (26%), anti-imigraţionist şi eurosceptic. O surpriză pentru unii a fost ieşirea din Parlament a Partidului Verzilor, considerat partidul care promovează ideologia LGBT cel mai puternic din Europa. De altfel, şi în campania din acest an, a fost singurul partid care a propus în programul său legalizarea „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex. La alegerile anterioare, acesta obţinuse 12,8% dintre voturi. La alegerile din acest an, a obţinut doar 3,8%, sub pragul de 4% necesar pentru a intra în Parlament.

Principala explicaţie a ieşirii din Parlament a ecologiştilor austrieci este axarea obsesivă pe politica de promovare a homosexualităţii, în dauna altor politici de interes pentru societate, inclusiv a celor propriu-zis ecologiste, însuşite de celelalte partide. Vârful de lance al partidului este lesbiana şi activista LGBT Ulrike Lunacek, europarlamentară cunoscută pentru presiunea pe care a încercat să o pună pe ţările din UE, inclusiv pe România, pentru a promova ideologia homosexualistă în spaţiul public, folosindu-se abuziv de drepturile omului. Aceasta în timp ce membrii partidului  ei au agresat, ani la rând, participanţii la Balul Operei din Viena şi au vandalizat maşinile din zonă pe motiv că se luptă contra „naziştilor”.

În România, Ulrike Lunacek a participat la marşul homosexualităţii din 2013 şi, cu o intervenţie video, la o conferinţă  organizată de USR în acest an, menită să promoveze ideologia homosexuală sub pretextul promovării egalităţii între bărbaţi şi femei. Tot în acest an, ea a fost principala semnatară a unei scrisori deschise către autorităţilor române, în care le cerea să nu aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cerut de trei milioane de români.

În urma eşecului total în alegeri, Ulrike Lunacek şi-a anunţat demisia din politică şi din postul de europarlamentar. Eşecul ei este încă o dovadă că promovarea ideologiei homosexualiste în spaţiul public este respinsă de societate, chiar dacă la început ea atrage, fiind cosmetizată în hainele drepturilor omului. Ca orice ideologie de extremă stânga, în timp se arată distructivă.

Citeşte şi Cine este Ulrike Lunacek, europarlamentarul care cere anularea referendumului şi care e invitat să adreseze un mesaj video la conferinţa parlamentarilor USR „Egalitatea de gen: test pentru democraţie”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

No comments yet.

Lasă un răspuns