familieMarxism cultural

Mihai Gheorghiu, de la Coaliția pentru Familie, răspuns surprinzător despre „polarizarea” societății prin referendum

La conferința de presă din 1 octombrie 2018, o jurnalistă de la Pro TV l-a întrebat pe Mihai Gheorghiu cum simte pulsul dezbaterii, fiindcă s-a creat o învrăjbire în societate. „Dumneavoastră ați simțit această polarizare a societății?”, l-a întrebat jurnalista.

Mihai Gheorghiu a răspuns:

Cum am putea să descriem cei doi poli despre care vorbiți?

Dacă vorbim despre polarizare în condițiile în care unul din poli este reprezentat de circa 84% din total, iar celuilalt cât să-i conferim? 0,1%? 1%? Nu e un pic riscată această expresie de „polarizare”? Este foarte bine că există această dezbatere. Deplângem, respingem și condamnăm orice ridicare a tonului, orice expresie de radicalism sau care ar viza persoane și vieți personale. Dar acest subiect trebuie să existe pe radarul nostru ca societate, indiferent dacă ne convine sau nu, pentru că el este în realitatea zilei,. Deja avem manuale care se schimbă, cu texte scrise din punctul de vedere al ideologiei de gen. Când ai și o strategie de reeducare parentală care vizează 2,5 milioane de părinți din această țară, nu mai poți să ascunzi subiectul. E foarte bine că discutăm, pentru că discutăm despre copiii noștri. Nu discutăm despre Dragnea, nu discutăm despre PSD, nu discutăm despre Iohannis, nu discutăm despre PNL. Discutăm despre viitorul acestor copii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button