opinii

De ce îi atacă mișcarea homosexuală pe Ivanka Trump și Jared Kushner, doi activiști pro-homosexuali?

de Andrei Iosif

În seara zilei de sâmbătă, 1 aprilie, un grup de persoane homosexuale au organizat „Queer Dance Party” în fața casei din Washington, D.C. a Ivankăi Trump și a soțului ei, Jared Kushner.

De un „spectacol” similar a avut parte și Mike Pence, Vicepreședintele SUA, în luna ianuarie.

Dacă Mike Pence are o poziție fermă pro familie naturală, Ivanka Trump și Jared Kushner sunt activiști pro-homosexuali. Ivanka a uzat de toată influența la Casa Albă pentru a opri o lege pe care Președintele Trump dorea să o dea pentru respectarea libertății religioase în fața presiunii mișcării homosexuale.

Care este motivul pentru care de această dată ținta hărțuielii au fost doi activiști pro-homosexuali care, de curând, au sprijinit atât de clar mișcarea homosexuală?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Explicația e simplă. Activiștii pro-homosexualitate vor fi atacați atâta vreme cât ei au rude, prieteni, colaboratori care consideră normativă în spațiul public heterosexualitatea. Vor fi presați pentru pune presiune pe cei din jur să își schimbe atitudinea.

Oricâte drepturi ar susține un activist pro-homosexualitate, dosarul lui tot este pătat dacă are în preajmă pe cineva de altă opinie. Și atunci este presat pentru a presa, la rândul lui, toți apropiații să aprobe normativizarea deplină a comportamentelor homosexuale în spațiul public.

Pentru că mișcarea homosexuală nu vrea doar libertatea de acțiune deplină a membrilor ei, ci vrea ca întreaga societate să se prosterneze în fața normativizării homosexualității.

Hărțuirea Ivankăi Trump și a lui Jared Kushner în fața casei unde aceștia locuiesc cu cei trei copii ai lor este încă un exemplu pentru oamenii politici care cred că pot face compromisuri cu demersul de normativizare a homosexualității.

Citește mai multe articole de Andrei Iosif

Citește și Ce trebuie să înțeleagă oamenii politici din demonstrația mișcării homosexuale în fața sediului PSD

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button