opinii

Tot ce ne-a fascinat pe noi la Occident a precedat actuala revoluție progresistă și nu i s-a datorat; și nu e limpede dacă va rămâne după acest experiment

de Cristina Popescu, Facebook

Tot ceea ce ne-a fascinat pe noi la Occident – prosperitate, instituții funcționale și eficiente, respectul acordat de funcționarii publici cetățenilor, libertate – a precedat actuala revoluție progresistă și nu i s-a datorat; mai mult, nu e deloc limpede dacă vor rămâne întregi după acest experiment.

Cu toate astea, sincroniștii autohtoni par convinși că transgenderismul, cotele de imigranți din Africa și Orientul Mijlociu și căsătoria homosexuală sunt soluția pentru intrarea României în lumea civilizată; pesemne că în ghidurile informative pe care le citesc ei doar corectitudinea politică a băgat înăuntrul Palatului Buckingham WC-ul din fundul curții, egalitatea și diversitatea de gen au construit autostrăzile și refugiații din Afghanistan sunt cei care au adus libertatea în Europa și nu invers.

Citește mai multe articole de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button