Marxism culturalreligie

Dacă golaniada împotriva Bisericii ar fi amendată, bugetul s-ar putea completa cu sume frumușele

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sociologul Radu Baltasiu pe Facebook:


„Într-o societate democratică, neghiobia de la Google Maps cu măscările la adresa Bisericii Ortodoxe ar trebui luată la puricat de: CNCD – pentru discriminare și incitare la ură, ANCOM – pentru dezinformare în servicii publice (hărți disponibile întregii lumi). Ministerul de Finanțe ar putea suspenda subvenția acordată Google pentru că „nu respectă standardele comunității” pe care singur și le-a enunțat, iar Poliția ar putea da de urma golanilor cibernetici și să îi amendeze așa încât să le fixeze cunoștințele, așa cum au făcut polițiștii locali cu femeia în vârstă amendată pe 3 aprilie la Năvodari, pt că a ieșit din magazin 10 minute după ora 13. Dacă e vreun partid care se respectă, dincolo de luările de opinie particulare, să își asume respectarea legii pentru păstrarea în spațiul public a unei conduite civilizate, și, mai ales, respectarea cu ajutorul instituțiilor create special în acest sens, deja enunțate. Dacă golaniada împotriva Bisericii ar fi amendată la fel ca încălcările reale sau presupuse față de Ordonanțele militare, bugetul s-ar putea completa cu sume frumușele.”

Mircea Radu: Nu crezi în Dumnezeu? E dreptul tău. Dar când batjocorești, știu o expresie care ți se potrivește…

Catedrala Mântuirii Neamului, trecută drept „Catedrala Prostirii Neamului” într-o lume pentru care Hristos s-a răstignit

Reacții virulente la schimbarea numelui Catedralei Naționale pe Google Maps Android în „Catedrala Prostirii Neamului”

Mircea Radu: Nu crezi în Dumnezeu? E dreptul tău. Dar când batjocorești, știu o expresie care ți se potrivește…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Avem o singura șansă. Sa votam la alegeri cel mai mic partid politic nou înființat. Doar așa putem să scăpăm de exemplu la. Sau sa ne mutam Intr un stat din afara UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button